In samenwerking met veredelaar Koppe Begonia lanceert Pligt Professionals een geheel nieuwe lijn voor 10,5 cm pot, genaamd Begonia Sweeties ®.
Begonia Sweeties onderscheiden zich door de natuurlijke compacte groei. Het kleine blad vormt een prachtig bolletje met daar bovenop een zee aan kleine dubbele bloemetjes. De consument heeft hier minimaal 4 weken plezier van, want hij blijft nieuwe bloemetjes maken. Deze Begonia Sweeties zijn bloeiende schatjes voor iedere consument en kunnen elk hoekje van het huis meer liefde en kleur geven. Ze zitten goed beschermd in een verleidelijke hoes om menig consument te veroveren.

Begonia Sweeties vormt daarmee een echt onderscheidende aanvulling op het huidige sortiment. Ze zijn vanaf heden tot eind juli volop leverbaar in 5 kleuren: rood, wit, lichtgeel, roze en zalm.

Pligt Professionals
Pligt Professionals kenmerkt zich als een dynamisch familiebedrijf met een historie die teruggaat tot begin 1900, toen er al groenten werden gekweekt in de Hoeksche Waard. Er heerst een no-nonsense mentaliteit en een constante drive om de mensen, en daarmee het bedrijf, te ontwikkelen. Dat kwaliteit een voorwaarde is blijkt wel uit de langdurige partnerships met toonaangevende bedrijven in de sierteelt.
Pligt Professionals staat al jarenlang bekend als betrouwbare leverancier van bloeiende Begonia’s in 12 en 14 cm potten (naast vele andere bloeiende planten).

Koppe Begonia
Koppe is een in 1910 opgericht familiebedrijf, dat zich de afgelopen 30 jaar heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling van nieuwe Begonia-rassen.
De passie voor Begonia en de drive om elke week weer kwaliteitsstek te leveren vormen de basis van het bedrijf.

Voor meer informatie:
Pligt Professionals
Gert van der Pligt
+31 186 601263
Info@PligtProfessionals.nl