Noviteiten, Nieuw!
Wat heeft Koppe, de Begonia Specialist, dit jaar voor noviteiten om u te laten zien? Naast 4 introducties zijn er ook 5 nieuwe indoor rassen (onder nummer) om u te laten zien. Buiten hebben wij de Boliviensis Breeding trial om te laten zien. Ook presenteren wij de nieuwe BeLove serie, geschikt voor zowel binnen als buiten met prachtige grote bloemen en een korte teeltduur. Daarnaast is er nog Hailey Peach , deze combineert de houdbaarheid van de Barkos serie met de snelle teelduur van de Ilona Collectie. En de prachtige Manga, met een compleet nieuwe uitstraling en genoemd naar de bekende Japanse cartoons. Kortom; meerdere redenen om naar de Rietwijkeroordweg 40 in Aalsmeer te komen.
Wij hopen u dan te zien, de koffie staat klaar!

B e l e a f i n B e g o n i a !
In 1690 gaf Charles Plumier (Franse botanicus en monnik) de plant de naam van zijn beschermheer Michel Bégon. een voormalige gouverneur van de Franse kolonie Haïti. Samen met Hillebrandia vormt de Begonia de familie der Begoniaceae. Begonia’s komen van nature alleen voor in de tropische en subtropische streken van Azië, Afrika en Amerika. Hun aantal en diversiteit zijn enorm, er zijn meer dan 1000 soorten en daar komen de veredelde rassen nog eens bij. Dit betekent dat de Begonia een van de meest uitgebreide rassen in de sierteelt is en dit maakt de mogelijkheden oneindig. Er is voor iedereen een Begonia die bij je past en precies daarom geloven wij , als Begonia Specialist, in de Begonia. En dat willen wij u met trots laten zien!
#Betuliacollectie #Barkoscollectie #Beleafcollectie #Elektracollectie #Ilonacollectie #Valentino #Adonia #Florencio #BeLove #Sunnycollectie #Grace

Betulia & Beleaf Collecties / nieuwe website
We zijn trots op onze promotie Campagnes voor Betulia & Beleaf waarin wij deze bijzondere collecties net dat beetje extra willen meegeven. Neemt u ook een kijkje op onze vernieuwde website (www.koppebegonia.nl)

En net als ieder jaar presenteren wij onze nieuwe catalogus met mooie productfoto’s en prachtige lifestyle shots aan u.

Tot ziens op de FlowerTrials® 2018!

 

Foto’s van de FlowerTrials 2018