André Vreugdenhil is per 1 juni 2019 aangesteld als algemeen directeur van Koppe Begonia. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf. Deze stap biedt het bedrijf de gelegenheid om verder te ontwikkelen en de continuïteit voor de toekomst te waarborgen.

André neemt de directietaken over van Bert Koppe die als aandeelhouder bij het bedrijf betrokken zal blijven. Hiermee is Bert in de gelegenheid om een aantal werkzaamheden af te bouwen en over te dragen. Bert gaat zich volop richten op de veredelingsactiviteiten en blijft betrokken bij het moederplantenbedrijf op het gebied van plantkwaliteit en stekproductie. Het leveren van een kwaliteitsproduct is tenslotte de basis en de passie van het bedrijf Koppe.

Naast zijn algemene taken zal André zijn huidige commerciële activiteiten op dezelfde wijze voort zetten. Hij wordt hierin ondersteund door een team van ervaren medewerkers met volledige focus op het product Begonia.

Het bedrijf Koppe hecht veel waarde aan goede lange termijn relaties met klanten en leveranciers en hoopt via deze veranderingen nog vele jaren te mogen samenwerken.

Koppe nodigt geïnteresseerden uit om het bedrijf tijdens Flower Trials van 11- 14 juni op Rietwijkeroordweg 40 in Aalsmeer te bezoeken.

Koppe Begonia
Koppe is een in 1910 opgericht familiebedrijf, dat zich de afgelopen 30 jaar heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling van nieuwe Begonia-rassen.
De passie voor Begonia en de drive om elke week weer kwaliteitsstek te leveren vormen de basis van het bedrijf.