Koppe Begonia is de specialist in Begonia en op zoek naar een

Machine-operator met passie voor glastuinbouw (fulltime)

Voor de locatie Aalsmeer.

Wat is jouw rol in ons team in Aalsmeer?
Als machine operator draag je de zorg voor het machinaal sorteren van onze stek. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de efficiëntie van de machine alsmede de sorteerprofielen. Je verzorgt samen met je collega operator het onderhoud, lost kleine storingen zelf op en maakt de machine op de juiste wijze schoon.

We hebben een productie piek van december tot april. Buiten deze periode verricht je ook andere voorkomende werkzaamheden op de kwekerij.

Combineer jouw technische vaardigheden en kennis van glastuinbouw als machine-operator

 

Wat verwacht Koppe Begonia?
We verwachten dat je snel kunt schakelen, flexibel, nauwkeurig en proactief bent. De ideale kandidaat staat sterk in de schoenen om met werkdruk om te gaan en het hoofd koel te houden.

Wij zoeken iemand op MBO niveau met duidelijke affiniteit voor techniek. Enige ervaring in het draaien van een machine is een pré. Goede beheersing van de Nederlandse of de Engelse taal is nodig om je werk goed uit te kunnen voeren.

Wat biedt Koppe Begonia jou als machine-operator?

  • Een zelfstandige en uitdagende functie binnen een 114 jaar ‘jong” familiebedrijf.
  • Je werkt in een professionele en prettige werkomgeving met gedreven collega’s.
  • Salaris conform CAO Glastuinbouw.
  • Je start de functie met een contract voor bepaalde tijd met de intentie om dit om te zetten naar onbepaalde tijd.
  • Wekelijks aanbod van vers fruit

In de piek (december-april) werk je dagelijks van 12.00 tot 21.00 uur zodat de machine optimaal gebruikt wordt. Je werkt dan samen met een collega, dit vraagt een bepaalde mate van verantwoordelijkheid. Incidenteel ook op zaterdag.

Ben jij de proactieve, flexibele en nauwkeurige medewerker waar wij naar op zoek zijn en wil jij ons team versterken? Heb jij technisch inzicht en bij voorkeur ervaring in de glastuinbouw? Word dan onze nieuwe machine-operator. Op het YouTube kanaal van Koppe Begonia kun je de machine ook in werking zien.

Solliciteren?
Neem contact op met Lisanne Koppe via 06 28846312 voor een kennismaking en dan drinken we een kop koffie.

 

Aanvullende bedrijfsinformatie:

Koppe Begonia bestaat sinds 1910 en is uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf met passie en is gespecialiseerd in Begonia’s. Wij ontwikkelen onze eigen rassen via veredeling en selectie. Vanuit 3 vestigingen (Aalsmeer, Ermelo en Odeceixe in Portugal) voorzien wij onze klanten over de hele wereld van plantmateriaal uit een breed sortiment Begonia. Koppe Begonia heeft 45 vaste medewerkers in dienst verdeeld over de verschillend vestigingen en locaties, aangevuld met eenzelfde aantal seizoen krachten voor de productie piek.

Vanuit de locaties in Portugal en Ermelo worden wekelijks onbewortelde stekken naar Aalsmeer gestuurd. Een deel wordt direct doorgestuurd naar klanten. Het grootste deel wordt in Aalsmeer beworteld. Onze uitdaging is om vanaf onze moderne kwekerijen het hele jaar een topproduct uitgangsmateriaal naar de kweker te leveren, elke week weer. Op deze manier kunnen consumenten over de hele wereld genieten van ons kleurrijke planten.

Neem een kijkje op onze website www.koppebegonia.nl om te zien wat we allemaal doen en wie we zijn. Ook op onze Social media (Facebook, YouTube, Instagram & LinkedIn) kun je de nodige informatie vinden.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.